Lite nyttigare lite bättre. Kladdkakemuffins!



Ingridienser 
100g mörk chocklad 
100g smör/margarin
1/2 dl sötningsmedel
2 ägg 
1/2 tsk vaniljsocker 

Gör såhär 
Ställ ugnen på 200 grader
Smält chockladen i ett vattenbad & smöret i en kastrull. Blanda ner chockladen i smöret och ställ åt sidan. Vispa äggen, vaniljsockret och sötningsmedlet lite fluffigt, det tar ett litet tag. Vispa sedan ihop allt tillsammans tills du fått en jämn smet och häll sedan upp i små muffinsformar. In i mitten av ugnen ungefär 5-8 minuter beroende på hur kladdiga du vill ha dom. Låt sedan muffisana svalna och ställ sedan dom kallt. Servera med glass, bär eller vad nu du tycker är gott! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback